Onderbouwde aanpak

Geen nattevingerwerk: ik baseer coaching op methodes met bewezen succes. Maak kennis met Mindsonar® en Equicircles.

Mindsonar®

Mindsonar® is een methode die je denkstijl in een bepaalde context (bijv. werken in team) objectief meet. Een x-ray voor je denken dus. Door je vragen en keuzes voor te leggen zoekt Mindsonar® naar patronen in hoe je denkt.

Aanzet tot verandering

Mindsonar® is een snelle, objectieve manier om bewust te worden van bestaande denkpatronen bij een team of teamlid. Geen persoonlijkheidstest die mensen in vakjes duwt dus. Mindsonar® gaat ervan uit dat je in diverse contexten anders reageert en richt zich op verandering.

Start voor gerichte coaching

Op basis van de Mindsonar® bepaal ik met de opdrachtgever de focus van de coaching, stel ik prioriteiten en leg ik een stappenplan voor. Het resultaat: gerichte coaching die snel duurzame resultaten oplevert.

Equicircles

Equicircles is krachtige coaching met paarden. Teams en teamleiders boeken in no time blijvend resultaat met intense oefeningen. ROI verzekerd!

Snel blijvend resultaat

Met Equicircles (her)ontdek je jezelf en je team. Ontwikkel zelf oplossingen, test ze meteen uit en stuur bij. In enkele uren ga je naar de kern, los je een probleem op of bereid je je voor op een uitdaging.

Authentiek & op maat

Bij paarden kan je geen rolletje spelen. Ze confronteren je met jezelf en geven je nieuwe inzichten. Het contact met de natuur doet de rest. Betere samenwerking, focus op één doel, nieuwe manager: Equicircles speelt vlot in op elke uitdaging voor jou of je team, algemeen of specifiek.