Over mij

Na uitgebreid onderzoek ontwikkelde ik een feedback-, assessment en coachingtool die werkt. Mijn ervaring als trainer, coach en consultant krijg je er als bonus bij!

Wat je zelf doet…

Toen ik zag dat collega’s zelden feedback vroegen en zo kansen misten, besloot ik om daar iets aan te doen. Zelf vroeg ik al jaren feedback, maar deed er te weinig mee.

Ik ging op zoek naar een feedbacktool, maar kwam van een kale reis terug. De tools waren niet gebruiksvriendelijk of aantrekkelijk en vroegen veel inwerktijd. Daarom ontwikkelde ik zelf een feedbacktool en breidde die later uit naar assessment en coaching. Met succes!

Daarom kies je voor mij

Feedback, assessment of coaching gaan naar de kern van je bedrijf. Je gaat daarvoor dus best niet over één nacht ijs. Waarom ik een betrouwbare partner ben?

  • Ik ben zelf een trainer, coach en consultant. Ik ken je wereld dus heel goed, weet wat je nodig hebt en hoe je klanten benadert. De bottom line: ik maak jouw enquête zoals ik ze voor mezelf maak en pik je feedback meteen op.
  • Als ervaren projectmanager weet ik precies welke gegevens we nodig hebben en hoe ik ze integreer in je vragenlijst. Ik stem de enquête af op je bedrijfsprocessen, zodat je er voluit mee aan de slag kan.
  • Door mijn opleiding NLP ben ik vertrouwd met de kracht van communicatie. Ik zorg er dus bewust voor dat jouw vragen de respondent wel of niet beïnvloeden. Zo krijg jij waardevolle antwoorden waarop je kan bouwen.

Veel meer dan Erik

Wie mij inschakelt, krijgt veel meer. Als samenwerkingscoach gebruik ik Mindsonar® en Equicircles en breng ik ideeën uit andere organisaties mee. Als Partner bij het ubeon samenwerkingsverband doe ik beroep op de kennis/ervaring van collega-experts.